Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Krumkakejern - Åviken

788 kr
1070-28361
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 3 stk.
  • Butikk Stockholm 3 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse

    • Med et håndtak som er designet for å hindre at du brenner deg.
      Justerbar termostat slik at du selv kan regulere temperaturen.
      Lydsignal når strykejernet er klart til bruk.
      Kan oppbevares på høykant.
      1000 watt.
      GS-godkjent krumkake-jern.

      TIPS! Hvis du vil forme oblaten til en liten bolle for servering av iskrem eller bær og kremfløte, tar du den ut av jernet mens den fortsatt er varm og smidig. Form oblaten ved å legge den på et opp-ned-vendt glass/liten bolle, bøy kantene ned og la den avkjøles.

      Grunnoppskrift på isvafler:
      4 egg
      250 g strøsukker
      250 g smør
      250 g hvetemel
      250 g potetmel
      400-500 g vann

      Visp egg og sukker porøst. Smelt smøret og tilsett det i røren vekselvis med vann og mel. Stek tynne skiver i et oppvarmet vaffeljern. Rull vaflene over en kjevle mens de fortsatt er varme. Hvis du ikke har en kjevle, kan du rulle vaflene for hånd. Du kan også forme vaflene til små dessertskåler."}" data-sheets-userformat="{"2":769,"3":{"1":0},"11":4,"12":0}">Krumkakejern fra Åviken med stilig design. Perfekt til å lage sprø krumkaker eller isvafler med fint mønster. Krumkake-jernet har plater av tykk støpt aluminium med non-stick-belegg. Mønsteret er hentet fra Hallingdal i Norge rundt 1750.

      Med et håndtak som er designet for å hindre at du brenner deg.
      Justerbar termostat slik at du selv kan regulere temperaturen.
      Lydsignal når strykejernet er klart til bruk.
      Kan oppbevares på høykant.
      1000 watt.
      GS-godkjent krumkake-jern.

      TIPS! Hvis du vil forme oblaten til en liten bolle for servering av iskrem eller bær og kremfløte, tar du den ut av jernet mens den fortsatt er varm og smidig. Form oblaten ved å legge den på et opp-ned-vendt glass/liten bolle, bøy kantene ned og la den avkjøles.

      Grunnoppskrift på isvafler:
      4 egg
      250 g strøsukker
      250 g smør
      250 g hvetemel
      250 g potetmel
      400-500 g vann

      Visp egg og sukker porøst. Smelt smøret og tilsett det i røren vekselvis med vann og mel. Stek tynne skiver i et oppvarmet vaffeljern. Rull vaflene over en kjevle mens de fortsatt er varme. Hvis du ikke har en kjevle, kan du rulle vaflene for hånd. Du kan også forme vaflene til små dessertskåler.
  • Spesifikasjoner
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no