Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Japansk kullgrill, Professional - Konro

1731-21378
Størrelse:
Medium
Medium Stor X-stor Xx-stor
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Om Bordgrill fra Konro Gjør grillfesten mer fokusert på matlaging og la alle grille sin egen mat! Det gjør du mest best med en bordgrill fra det svenske merket Konro. Grillene er laget i Japan og beregnet for utendørs bruk. Det som er den største forskjellen fra din andre grill er at den fungerer best midt på bordet. Tenn og bruk den som en vanlig kullgrill – både kull og briketter fungerer godt. Det Konro anbefaler deg å bruke er briketter da de brenner langsommere. Men det kommer selvfølgelig an på hvilket kull du bruker. Finn frem sjømat, grønnsaker eller tynne kjøttskiver og inviter til en koreansk BBQ i solen. Det er selvsagt også mulig å grille større kjøttstykker. OBS! Grillen er følsom for fukt, så ikke la grillen stå ute i regn eller natter med dugg. (Og ikke skyll den med vannslangen hvis den er skitten :). Grillen er laget av diatomitt, et naturmateriale som ble laget av plankton for mer enn 20 millioner år siden. De er laget for hånd og gir unike grillegenskaper - langsom forbrenning, høy temperatur og mindre røyk samtidig som utsiden ikke blir varm. På siden av grillen er det justerbart luftinntak, som gjør det enkelt å justere temperaturen. Dimensjoner: Medium: 31 cm lang / 23 cm bred / 20 cm høy - passer 2 - 6 personer Stor: 54 cm lang / 23 cm bred / 20 cm høy - passer 2 - 10 personer X-Large: 77 cm lang / 23 cm bred / 20 cm høy XX-Large: 92 cm lang / 34 cm bred / 18 cm høy Forskjell mellom håndlaget og presset Konro Håndlaget: dobbeltmantlet bunn som gir bedre luftgjennomstrømning via luftinntak/spjeld på siden - luftehull i øvre bunn som påvirker luftstrømmen og økt/ bedre temperaturkontroll - lav vekt - lett å ta med på for eksempel en piknik. Presset: er i utgangspunktet laget av samme materiale, men knust og presset sammen under trykk og varme. Dette betyr at den har tykkere vegger og høyere vekt. Den gir litt bedre holdbarhet som passer for restauranter som trenger å bruke den over lengre tid og hyppig grilling. Det finnes luftinntak, men disse har ikke dobbeltmantlet bunn.
  • Spesifikasjoner
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no