Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Gryte i rustfritt stål med to ører og glasslokk, 1826 - Cristel

1155-28695
Størrelse:
16 cm
16 cm 18 cm 20 cm 24 cm
Lagerstatus
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Gryte i rustfritt stål, produsert i Fesches-le-Châtel i Øst-Frankrike.

      Kokekarene i 1826-serien har en tykk trelagsbunn med induksjonsbunn, aluminium og 18/10 stål på innsiden. Bunnen har en rask og jevn varmefordeling, og designet gjør at pannen holder seg varm lenge på bordet. Stekepannen har en børstet overflate og er av sterk og høy kvalitet. Kanten er plissert slik at det er enkelt å helle fra dem. Håndtakene er naglet på og slipper ut varmen, noe som gjør dem enkle å arbeide med på komfyren. Grytene og pannene kan enkelt stables i hverandre i skapet for å minimere plassbehovet. Cristels fabrikk håndterer ikke glass, men produserer dem i en annen fabrikk i Franche-Comté, som ligger i sykkelavstand. Lokket har detaljer i rustfritt stål og tåler stekeovn opp til 220 °C.

      Kompatibel med alle varmekilder, inkludert induksjon. Tåler stekeovn og oppvaskmaskin.

      Den svakt koniske formen på grytene i 1826-serien stammer fra verdens aller første kasserolle (i motsetning til de større grytene som ble brukt frem til da, og som ikke var helt egnet til å lage bechamel, kverne smør, koke erter eller varme erstatninger). Den ble produsert i 1826 på samme sted som Cristel-fabrikken produserer sine gryter i dag. Hele 1826-serien er inspirert av de aller første grytene verden så. Designet er 200 år gammelt og er laget for å vare i minst 200 år til. Grytene er produsert i Frankrike av hovedsakelig resirkulerte materialer og er 100 % resirkulerbare hvis du av uforklarlige årsaker skulle kaste dem.
  • Spesifikasjoner
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no