Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Global GS-9 tomatkniv 8 cm

1341 kr
1073-10477
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
 • Nettlager 0 stk.
 • Butikk Stockholm 0 stk.
 • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
 • Produktbeskrivelse
  • En mindre takket kniv som ikke bare fungerer til brød, men som også er perfekt til salater og ulike grønnsaker, en perfekt takket allroundkniv! Cromova 18 stål.

   Globals kniver er delt inn i kniver med serienummer som begynner med G, GS, GF eller GSF. G er de vanlige litt større knivene. GS står for Global Small, og dette er de mindre knivene i Globals sortiment, de har et litt mindre håndtak. GF står for Global Forged, knivene i denne serien er smidd i ett stykke stål, fra spissen av kniven til enden av håndtaket. GSF står dermed for Global Small Forged, altså de mindre smidde knivene.

   Til tross for at Globals kniver kalles helstålkniver, er de ikke, som mange tror, laget i ett stykke (med unntak av GFS & GF-knivene). Det ville gjøre håndtaket altfor tungt og ta svært lang tid å varme opp i hånden. Global-kniven består opprinnelig av to stansede håndtakshalvdeler og et blad, valset eller smidd avhengig av knivmodell. Delene sveises sammen, og håndtaket fylles med sand. Deretter går knivene til en kjemisk fabrikk der de dyppes i ulike bad for rengjøring og for å produsere svart kromoksid på hele skaftet. Etter dette går knivene tilbake til fabrikken for sliping. Bladets kileform slipes, og håndtaket poleres slik at det svarte kromoksydet bare blir igjen i fordypningene. Dette gir Global Knife sitt karakteristiske prikkmønster i håndtaket. De små prikkene, som egentlig er små konkave parabler, har en funksjon som ikke mange er klar over. De gjør at varmestrålingen som oppstår i hånden, reflekteres tilbake og skaper en isolerende luftspalte mellom håndtaket og hånden, noe som gjør at håndtaket ikke føles så kaldt. Når håndtaket er polert, er det på tide å slipe kniveggen. Avhengig av modell går den enten til sliperoboten eller til håndsliping. Deretter er det tid for søm, etsing av logo og pakking. Kniven sendes videre til en ny lykkelig eier.
 • Spesifikasjoner
  • Lev. artikkelnummer: GS-9 EAN: 4943691609489
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no