Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Fleur de Sel "Isla Blanca", 140 g - Sal de Ibiza

377 kr
2070-27960
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 9 stk.
  • Butikk Stockholm 9 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Fordi vi ønsker å gi noe tilbake til favoritten vår, samarbeider vi nå med Ibiza Preservation Fund (IPF) for å skape et unikt "Ibicenco"-produkt. Vi har latt oss inspirere av den opprinnelige lokale arten "Hierbas Ibicencas", og vi erstatter ganske enkelt det høye sukkerinnholdet med vår utvalgte saltblomst. Vi er glade for å kunne donere 1 dollar til Ibiza Preservation Fund for hver solgte krukke. Om Ibiza Preservation Fund: IPF ble grunnlagt i 2008 for å håndtere bekymringene rundt den ikke-bærekraftige utviklingen på øya. IPF samler inn penger fra mennesker over hele verden som bryr seg om Ibiza og Formentera. Hvert kjøp av denne spesialutgaven av SAL de IBIZA - ISLA BLANCA bidrar til å støtte lokale miljøprosjekter som beskytter havet og naturressursene, slik at også fremtidige generasjoner kan nyte øyas krystallklare vann og enestående naturskjønnhet. Vær oppmerksom på at de naturlige ingrediensene i dette produktet, som sitronskall, kamilleblomster og eteriske oljer, kan etterlate synlige flekker under papplokket som skiller korken fra saltet. Disse eventuelle flekkene påvirker ikke produktets kvalitet. Tilstedeværelsen av antiklumpemidler i saltet vårt kan føre til klumper, så vi anbefaler å knuse det med en gaffel (eller lignende).

      Ingredienser: havsalt, kamilleblomster, sitronskall, eteriske oljer av sitron, anis, appelsin, nellik, salvie, kamille, lavendel, peppermynte, rosmarin, einer, timian.
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: SI1024 EAN: 4260062060336
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no