-
Produktbeskrivelse
-
Fermenteringstrenden blir bare sterkere og sterkere - og det er ikke så rart. Det er en tusenårig håndverkstradisjon som er på vei tilbake, der mikroorganismer brukes til å behandle råvarer og skape smaker som ellers ville vært umulige. At det er bra for magen (probiotisk) og dessuten forlenger holdbarheten på råvarene, er andre fordeler. Soya, surkål, kimchi, garum, kombucha, koji, miso og eddik er eksempler på fermenterte retter og smakstilsetninger som utgjør en viktig base i de respektive kulturers kjøkken.
Dette fermenteringssettet består av to 1-liters glassbeholdere, et tettsluttende lokk av silikongummi, to glassvekter som sørger for at fermenteringsingrediensene holder seg under overflaten og en vannlås som hindrer uønskede mikroorganismer i å forstyrre prosessen. Kort sagt, alt du trenger (i tillegg til råvarer) for å skape tusenvis av forskjellige fantastiske kreasjoner ved hjelp av naturen.
Tåler maks 80 grader.
Vil du lære det meste du trenger å vite om fermentering, anbefaler vi boken The Noma Guide to Fermentation av Rene Redzepi, kjøkkensjef på restauranten Noma, fire ganger kåret til verdens beste.
-
-
Spesifikasjoner
-
Lev. artikkelnummer: KI25010 EAN: 5010853253589
-
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For å legge inn en anmeldelse må du logge inn på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.