Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

DryAge Pose for små charcuterie - Umai

325 kr
1591-23253
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 10 stk.
  • Butikk Stockholm 10 stk.
  • Butikk Malmö 1 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Poser til mørning av de litt mindre kjøttstykkene som capicola, lonzino, breasola, prosciutto eller guanciale. Posene fungerer på samme måte som de andre fra UMAi ved at membranen i åpningen slipper luft inn og væske ut, noe som gjør mørningsprosessen mye raskere og din tålmodighet med å la ting ta tid forkortes ytterligere. Rommer ca. 1,5-2,5 kg kjøtt.

      Pakken inneholder:

      3 UMAi DryAge-poser 25 x 27,5 cm
      5 VacMouse-membraner

      Tettet med vakuummaskin.

      CHRSM
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: CHRSM EAN: 859010004030
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no