Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Den røykende pistolen SuperAladin - 100% Chef

2745 kr
1532-14364
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 1 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Super Aladin fra 100% Chef har nå blitt oppdatert og gjort enda bedre!


      En ny design forhindrer at røykolje og tjære kommer inn i rotoren og motoren, og gjør røykpistolen enklere å rengjøre. Som tidligere er alle deler utskiftbare. KitchenLab lagerfører alle reservedeler. Startknappen er nå montert på siden av SuperAladin, slik at du kan klikke den av og på uten å løfte den.

      Ønsker du en enda mer stabil (i betydningen vanskeligere å velte) røykpistol, anbefaler vi at du kjøper en basestasjon.

      Nye SuperAladin er en profesjonell røykmaskin i robust metallkonstruksjon fra 100% Chef. Utviklet for å møte de tøffe kravene i restaurantkjøkken. Både basen, huset og rotoren er laget av antikkfarget aluminium, som ikke tar smak eller eldes selv etter lang og trofast bruk.

      Kjøtt, kylling, smør, majones, grønnsaker, egg, fisk, drikke - ja, mulighetene for hva du kan gi en røyksmak er nesten uendelige!

      Legg matvarene du vil røyke i en lukket beholder eller pose og blås inn røyk fra pistolen. Lag emulsjoner med røyksmak ved å lede røyken inn i en sifon sammen med emulsjonen (f.eks. majones), eller direkte inn i en væske. Væsker er gode bærere av røyksmak, men vi anbefaler at de som ønsker å bruke røykpistoler til å smaksette kjøtt, fisk eller grønnsaker, først skjærer dem i skiver slik at overflaten som eksponeres for røyken, blir så stor som mulig.
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: 10/0003 EAN: 8436002852880
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no