Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling
3

Conro -pakke stor - Konro

6009 kr / 5825 kr
1317-27826










Antall:

Legg i handlekurven
Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag: 6132 kr
Lagerstatus
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Bordgrill, konrogrill, hibachi-grill - navnene er mange. Ikke siden den svenske tacoen begynte å finne veien inn i hjemmene for 30 år siden, har vi hatt en importert interaktiv matvane som har utfordret populariteten på en så seriøs måte. Fordelene med denne typen grilling er mange. Det er for eksempel utrolig hyggelig å ha en liten grill midt på bordet som er i gang hele kvelden, der man raskt og enkelt kan tilberede mat så lenge det er noe igjen å spise. Takket være de tykke veggene isoleres varmen, og all energien stiger rett opp og gir en flott effekt. Det er vanskelig for varmen å slippe ut til sidene, og det betyr at dere kan sitte sammen ved den travle grillen uten å trenge verken vifte eller en iskald drink i hånden for å holde ut. Hvis du i tillegg bruker en passende type grillkull som er kompakt og robust, har du mulighet til å få opp temperaturen skikkelig, samtidig som du holder brennetiden på en time og minimerer røykutviklingen. På grunn av de høye temperaturene egner grillen seg best til små matstykker, ferdig tilberedt og oppskåret kjøtt, grønnsaker og lignende som raskt og enkelt kan kysses på grillen. Et perfekt supplement til sous vide hvis du har større kjøttstykker, men ønsker grillsmak. Hvis du bare liker brisket og low and slow, er dette ikke riktig type grill, dette er grillens ekvivalent til en grillpanne snarere enn en dutch oven. Det er Paganini og ikke Satie. Steeplechase og ikke isdans. Amy Schumer og ikke Meryl Streep. Niagarafallene og ikke Comosjøen. Aschberg og ikke Nordegren og Epstein. Cartoon Network og ikke Skrotnisse. Jeg tror du begynner å skjønne det.
      Selv om et godt kull ikke lukter så mye, kan maten likevel lukte. Hvis du legger en marinert reke som drypper olje ned i kullet, vil den ryke. I tillegg bør du huske på at selv om det ikke er synlig, spiser forbrenningsprosessen oksygen og skaper karbonmonoksid. Grill derfor utendørs og ikke i trange rom.
      .
  • Spesifikasjoner
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no