Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Casing Pakke salami og fermenterte pølser - Umai

275 kr
1591-23251
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 19 stk.
  • Butikk Stockholm 19 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Med UMAis tarmpose er det enklere enn noensinne å lage pølser og salami. Posene fungerer som fjær, men puster og gjør at du kan lage tørkede, fermenterte pølser mye raskere.

      Produktet kan brukes uten vakuummaskin, men også med vakuummaskin. Forsegl den ene enden og fyll pølserøren i hylsen/posen. I den andre enden plasserer du UMAi-membranen, som lar luft komme inn i posen mens væsken slipper ut, og forsegler den. Deretter fermenterer pølsen i noen dager under rolige forhold, før den får noen uker i kjøleskapet. Når den endelig har mistet 35-40 % av vekten, er den klar til å skjæres opp til et charcuteribrett og nytes foran TV-en som viser kvalifiseringen til Årets kokk (NB! Kun ett serveringsforslag).



      Vær oppmerksom på at kjøtt og krydder ikke er inkludert (heller ikke kjøttkvern eller pølsesprøyte). Produktet inneholder imidlertid:



      10 meter x 50 mm UMAi Dry-poser (nok til 11-14 kg kjøtt)


      Bundle tape for enkel forsegling uten vakuummaskin.
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: SCAS50 EAN: 859010004061
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no