Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Skjære & male

Med en skjæremaskin kan du kutte kjøtt, brød, ost eller det du ønsker enkelt og raskt til akkurat den tykkelsen du vil ha. Det skal ydmykt sies at selv den dyktigste med kniven har vanskelig for å slå en skjæremaskin når det kommer til presisjon og tidsforbruk – med maskinen gjør du store kjøttstykker til tynne, tynne skiver på et blunk! Med en kjøttkvern kan du selv bestemme hvilke stykker du vil ha i kjøttdeigen - slik at du eksempelvis kan få det høye fettinnholdet du ønsker i en burger. Pølsestappere er verdifulle når det kommer til å lage store mengder pølser.
Slipeskive nr. 12, diverse grovheter
Tre Spade Flere valg
Slipeskive nr. 12, diverse grovheter
Fra 468 kr
Skinketang - Berkel
Berkel
Skinketang - Berkel
494 kr
Kjøttkvern - Gefu
Gefu
Kjøttkvern - Gefu
1036 kr
Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no