Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Stabilisator for iskrem - The Kitchen Lab

1429-12696
Vekt:
100 g
100 g 250 g 500 g
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Om Ice Cream Stabiliser Dette produktet er spesielt utviklet for å stabilisere og forbedre konsistensen til iskrem - også kalt iskrempulver. Den kan brukes til all slags tilberedning når fettinnholdet er mellom 4% - 14%. Isen blir jevnere, mer kremete og lettere å øse opp. Smeltingen går langsommere og iskremens holdbarhet er lengre – opptil 24 måneder. Tilsetning av dette vil øke volumet på iskremen og redusere dannelsen av iskrystaller. Bruk Regn med 0,35% - 0,55% stabilisator etter vekt av ingrediensene til iskremen. Start med å blande den med sukker og løs deretter den blandingen i 65 graders melk eller vann. Avkjøl til 4°C og lag isen som vanlig. Innhold: Fruktkjøtt (E410), Mono- og diglyserider av fettsyrer (E471), Guargummi (E412), Natriumalginat (E401), Agar Agar (E406) Oppbevares mørkt, kjølig og tørt. Holder i ca. to år.
  • Spesifikasjoner
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no