-
Produktbeskrivelse
-
En herlig samling spennende, eksotiske retter å dele ved bordet med oppskrifter fra hele Midtøsten.
Boken inneholder over 135 oppskrifter og utforsker regionale forskjeller i Midtøstens matkultur. Med oppskrifter fra Libanon, Iran, Tyrkia og Syria, og et bredt utvalg av vegetar-, fisk- og kjøttoppskrifter, gir denne boken deg alt du trenger for en skikkelig mezefest! I tillegg til oppskriftene finner du menyforslag og en ordliste over alle matvarene og begrepene som brukes. Stekt blomkål med tahini, røkt paprika med pistasj og granateplekake er alle med i en bok som er full av tradisjonelle og moderne tolkninger av en eldgammel tradisjon for å dele mat ved bordet.
Fra Salma Hage finner du også The Lebanese Kitchen og den James Beard-prisbelønte The Middle Eastern Vegetarian Cookbook, begge utgitt på Phaidon.
Format: Innbundet
Størrelse: 246 x 189 mm
Sideantall: 272
Antall bilder: 110
ISBN: 9780714876856
Språk: Engelsk
Språk: engelsk
-
-
Spesifikasjoner
-
Lev. artikkelnummer: 9780714876856 EAN: 9780714876856
-
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For å legge inn en anmeldelse må du logge inn på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.