Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

The Art of French Baking - Ginette Mathiot

405 kr
1399-14468
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 4 stk.
  • Butikk Stockholm 4 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Med over 350 klassiske oppskrifter er The Art of French Baking en av de mest omfattende samlingene av franske bakverk som er gjort tilgjengelig for hjemmebakere. Fra éclairs, madeleines og tarte Tatin til syltetøy, marmelader, kompotter og sylteagurk - her finner du enkelheten og elegansen i de originale oppskriftene.
      Boken er skrevet av Ginette Mathiot, et ikon innen fransk matlaging, og inneholder teknikker, tips og klare instruksjoner for å lykkes på alle erfaringsnivåer. Nybegynneren vil sette pris på gjennomgangen av klassiske trinn som butterdeig og choux, mens den mer erfarne bakeren vil finne inspirasjon til sitt neste dessertprosjekt.
      Denne utgaven er også supplert med et forord av den parisiske matskribenten Clotilde Dusoulier - en samtidsstemme som setter Mathiots arbeid inn i en moderne kontekst.
      En bok å vende tilbake til - igjen og igjen - for alle som ønsker å mestre den franske bakekunsten.

      Format: Hardback
      Størrelse: 27 cm x 18 cm
      Sideantall: 336
      Utgiver: Phaidon
      ISBN: 9781837290901
      Språk: Engelsk
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: 9780714862408 EAN: 9780714862408
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no