The Art of French Baking - Ginette Mathiot
Lagerstatus
- Nettlager 4 stk.
- Butikk Stockholm 4 stk.
- Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200


-
Produktbeskrivelse
-
Med over 350 klassiske oppskrifter er The Art of French Baking en av de mest omfattende samlingene av franske bakverk som er gjort tilgjengelig for hjemmebakere. Fra éclairs, madeleines og tarte Tatin til syltetøy, marmelader, kompotter og sylteagurk - her finner du enkelheten og elegansen i de originale oppskriftene.
Boken er skrevet av Ginette Mathiot, et ikon innen fransk matlaging, og inneholder teknikker, tips og klare instruksjoner for å lykkes på alle erfaringsnivåer. Nybegynneren vil sette pris på gjennomgangen av klassiske trinn som butterdeig og choux, mens den mer erfarne bakeren vil finne inspirasjon til sitt neste dessertprosjekt.
Denne utgaven er også supplert med et forord av den parisiske matskribenten Clotilde Dusoulier - en samtidsstemme som setter Mathiots arbeid inn i en moderne kontekst.
En bok å vende tilbake til - igjen og igjen - for alle som ønsker å mestre den franske bakekunsten.
Format: Hardback
Størrelse: 27 cm x 18 cm
Sideantall: 336
Utgiver: Phaidon
ISBN: 9781837290901
Språk: Engelsk
-
-
Spesifikasjoner
-
Lev. artikkelnummer: 9780714862408 EAN: 9780714862408
-
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For å legge inn en anmeldelse må du logge inn på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.