Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Salt, socker och vinäger av Olle T Cellton

308 kr
1355-12304
 
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Vi i KitchenLab liker Olle Cellton. Vi er glade for at det finnes kokker som uten blygsel lar kunnskap og kvalitet gjennomsyre alt de gjør, kokker som ikke lever for TV-berømmelse, men prioriterer det kulturelle uttrykket som gastronomi er. Olle vet hva han driver med, og det merkes på hver side i denne boken.

      Slik beskriver Olle filosofien som førte til boken: "Når jeg blir spurt om hva som kjennetegner min matlaging, pleier jeg å si at jeg lager mat som de fleste godt kunne laget hjemme - men ikke gjør. Maten min avhenger av ting vi har gjort måneder i forveien. Noen ganger flere år i forveien. Vi bygger opp et spiskammer som gir oss flere valgmuligheter i fremtiden, stort sett uten å ane hva det skal brukes til. Mat som er på sitt beste etter et år eller mer, når alle årstidene har blitt utnyttet.

      For meg som kokk har det blitt helt naturlig å lage sylteagurker, terriner og syltetøy. Det er en av de viktigste delene av matlagingen min. Restaurant PatéPaté i København hadde ikke blitt en slik suksess hvis vi ikke hadde laget våre berømte patéer og terriner, på 19 Glas i Gamlebyen hadde jeg glass med ulike sylteagurker og syltetøy over hele kjellerkjøkkenet, og det første jeg gjorde da jeg begynte på Restaurant Niklas var å salte sitroner og lage gelé av sesongens siste ville epler.

      Sylting av mat med salt, sukker og eddik (og eddik) følger gamle metoder og tradisjoner. Det har blitt gjort over hele verden som et middel til å overleve. Med dagens utstyr trenger vi ikke alltid å følge konserveringslovene til punkt og prikke, men kan gjøre det vi synes er best."

      "Inspirerende og nyttig kokebok."
      Gourmet

      "En perfekt bok for deg som vil lære mer."
      Svenska Dagbladet

      "Alt virker utrolig godt!"
      Allt om Mat

      Olle T Cellton er oppvokst i Malmö og begynte tidlig å jobbe på restaurant. Etter restaurantskolen har han jobbet i Malmö, Edinburgh, London, København, San Francisco og er nå kjøkkensjef på Niklas Ekstedts restaurant Niklas i Stockholm. Hans internasjonale erfaring har gitt ham en særegen stil og et bredt matlagingsperspektiv med solid kunnskap om kjøkkenhåndverk. Olles forkjærlighet for konservering av alle slag er tydelig både på menyen på Niklas og i spiskammeret hjemme i Västerhaninge.

      Språk: svensk
  • Spesifikasjoner
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no