Om rødbetpulver
Dette høykvalitets rødbetpulveret kan brukes til å gi smak og farge til mat. Det beholder den karakteristiske rødbetsmaken og er helt naturlig. Du kan bruke det til alt mulig - mousser, saft, marsipan, bakevarer. Du kan enten tilsette det i det du lager for å få den dype fargen - eller strø det over til slutt for å få en fin kontrast.
Bruk
Enten tilsetter du nok rødbetpulver til å få den fargen du ønsker. Alternativt kan du strø det over det du serverer. Doseringen avhenger av hvordan du vil ha det.
Innhold:
Rødbetsaft, maltodextrin (fra poteter), sitronsyre
Oppbevares tørt, mørkt og kjølig.
 
  
   
  
  
  
  
  
  
  GRATIS FRAKT VED KJØP OVER 1000 KR
GRATIS FRAKT VED KJØP OVER 1000 KR 30 DAGERS ÅPENT KJØP
30 DAGERS ÅPENT KJØP 
 
 

