Noma - Time and Place in Nordic Cuisine - Rene Redzepi
Lagerstatus
- Nettlager 4 stk.
- Butikk Stockholm 4 stk.
- Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200


-
Produktbeskrivelse
-
"Den er tilbake - Noma-boken. Den ekte Noma-boken! Originalen!
Etter å ha vært utsolgt i mange år, har vi nå endelig fått en ny utgave av boken fra restauranten som forandret alt og satte nordisk mat som verdens fremste og mest fremtidsrettede.
I boken Noma følger vi René Redzepi - den banebrytende kokken som satte nordisk gastronomi på verdenskartet. Restauranten med samme navn har høstet stor anerkjennelse verden over, blant annet ved å bli kåret til verdens beste restaurant flere ganger og tildelt tre stjerner i Michelin-guiden.
Redzepi er forankret i det nordiske landskapet, og kombinerer sin urokkelige kreativitet og håndverksmessige dyktighet med en inngående kjennskap til sesongens og lokale råvarer. På Noma er retter som ""Nypløyd potetåker"" eller ""Snømannen fra Jukkasjärvi"" visuelt slående, smaksmessig kompromissløse og alltid tro mot stedets identitet.
Her får du et unikt innblikk i filosofien bak Noma. Du får følge jakten på det reneste vannet fra Grønland, hesteblåskjell fra Færøyene og urter plukket direkte fra åkrene ved siden av restauranten. Du får Redzepis tanker om sesongvariasjoner, bærekraft og den kulturelle betydningen av å knytte bånd til stedet vi spiser fra.
Boken inneholder over 90 oppskrifter - den mest omfattende samlingen fra Noma som hittil er publisert - samt nyskapte fotografier som fanger inn restaurantens atmosfære og det nordiske miljøet.
Format: Innbundet
Størrelse: 29 cm x 25 cm
Sideantall: 368
Utgiver: Phaidon
ISBN: 9780714859033
Språk: Engelsk"
-
-
Spesifikasjoner
-
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For å legge inn en anmeldelse må du logge inn på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.