Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Kobber marengsbolle med to håndtak - de Buyer

2750 kr
1602-11695
 
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Marengsskål i kobber med to håndtak - de Buyer. nKapasitet syv liter.
      Diameter 30 cm. Materialet på beholderen du visper i spiller en viktig rolle når du visper eggehviter til marengs og sufflé. En marengsskål i kobber med to håndtak - de Buyer - gir et kremet skum som er vanskeligere å "overpiske" og som holder formen lenger enn eggeplommer som piskes i vanlige stål- eller glassboller. Slik fungerer det: Når du pisker eggehviter til skum, blir proteinene ovalbumin, konalbumin, globulin og lyzosym i egget denaturert (fra det latinske ordet "gjøre unaturlig"). Eggehviten er på sitt luftigste når proteinene bare er delvis denaturerte, og trikset for en god røre er å la proteinkjedene være akkurat passe forandret, en tilstand som er lettere å oppnå hvis du visper i denne kobberhaugen. Kobberionene fra bollen har nemlig en tendens til å danne en forbindelse med conalbuminet. Denne forbindelsen er mer stabil enn rent conalbumin, som ellers lett kan "overpiskes" og få skummet til å kollapse når hele conalbuminkjeden er denaturert. Når conalbumin er fullstendig denaturert, faller røren sammen, blir kornete og slipper ut vann. I Frankrike har marengs blitt pisket i kobberkar siden 1700-tallet, og de Buyer har produsert kjøkkenutstyr i Vogesene i Frankrike siden 1830.
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: 6581.30 EAN: 3011246581304
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no