Japansk børste med geitebust, 45 mm
Lagerstatus
- Nettlager 0 stk.
- Butikk Stockholm 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200


-
Produktbeskrivelse
-
En klassisk japansk kokekost, uchiwa bashi, laget av håndbundet geitebust og et ubehandlet trehåndtak. Den brukes tradisjonelt til å pensle tare (saus) på grillspyd som yakitori eller kushiyaki, men fungerer like godt til glasering, oljing av støpejern eller baking.
Geitebusten er myk, men tett, slik at penselen fordeler væsken jevnt uten å etterlate striper. Den absorberer akkurat riktig mengde saus for hvert strøk, noe som gir et kontrollert, fint resultat som profesjonelle japanske kokker setter pris på.
Det enkle designet uten metallhylse gjør den enkel å rengjøre og reduserer risikoen for at busten løsner. Når den brukes med riktig pleie, vil den bare bli bedre med tiden, akkurat som et velpleid kjøkkenredskap skal bli.
-
-
Spesifikasjoner
-
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For å legge inn en anmeldelse må du logge inn på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.