Husman: Alla de klassiska rätterna (och några bortglömda) - Stefan Ekengren
Lagerstatus
- Nettlager 0 stk.
- Butikk Stockholm 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200


-
Produktbeskrivelse
-
De fleste av oss kan nok kjenne oss igjen i svensk husmannskost, men hvor mange kan egentlig lage en skikkelig god kokt kalv med dill, perfekt smørgåstårta eller gravlax som smelter i munnen? Klassikere som garantert får både gjester og smaksløker til å juble.
I hele sin karriere som kokk har Stefan Ekengren vært lidenskapelig opptatt av svensk husmannskost. For snart 10 år siden samlet han rundt 60 av sine beste oppskrifter i boken Husman, som nå kommer i en revidert utgave med nytt format og 8 nye oppskrifter. Her finner du favoritter som kåldolmer, stekt sild, svinekjøtt med løksaus, Pelle Janzon-toast og hjemmelaget ostekake, men også glemte retter som pölsa og svinepaté som fortjener litt mer oppmerksomhet.
Alle oppskriftene er oppgitt for både 4 og 10 personer. Stefan gir også matlagingstips for hvordan du lykkes best og forslag til hvordan du kan heve rettene et hakk og ta dem videre på en litt mer utradisjonell måte. Prøv for eksempel å røyke kålen i en røykeboks før du monterer kålpuddingen, server kalvekjøttet med mormorkokte gulrøtter gafflet med smør eller kok brenneslesuppen med andre ugrassorter enn bare brennesle.
Stefan Ekengren har vært kjøkkensjef på anerkjente Restaurang Hantverket i Stockholm siden 2017. Han skriver også spalter, er ofte å se som TV-kokk og kan høres i ulike podkaster. I tillegg til Husman har han skrevet Högtid og Potatis, som også har blitt moderne kokebokklassikere. Med sin genuine kunnskap ønsker Stefan å inspirere folk til å lage og servere husmannskost oftere.
Sideantall: 192
Utgivelsesår: 2025
Format: Innbundet
Språk: Svensk
ISBN: 9789127191679
-
-
Spesifikasjoner
-
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For å legge inn en anmeldelse må du logge inn på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.