Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Halo-halo: Det filippinska köket - Joel Åhlin, Lennart Weibull

244 kr
1355-32741
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Det filippinske kjøkkenet er utrolig mangfoldig og spennende, med sterke lokale tradisjoner og tropiske ingredienser som møter påvirkninger fra hele verden. Øyas fargerike historie, kombinert med den geografiske beliggenheten, har skapt noe helt unikt. Resultatet er søtt, salt, surt og krydret - rett og slett uimotståelig. Det kan være en ikonisk adobo, mørk, sydende og blank, med syren og umamien skrudd opp til det maksimale, eller en halo-halo, dessertenes vanvittige og supersøte påfugl som ikke ligner noe annet.
      Vi kunne si at dette er vår hyllest til filippinsk mat, men det ville ikke være hele sannheten. Dette er egentlig en hyllest til mødrene våre, de som forlot hjemlandet sitt for kjærligheten og for Sverige. Og kanskje en hilsen til våre yngre jeg, de brunøyde guttene som vokste opp her, men som ikke så ut som alle andre.
      Joel Åhlin har, i tillegg til internasjonal kulinarisk erfaring, vært aktiv i Stockholm i snart 20 år, blant annet som kjøkkensjef på Tjoget og medgrunnlegger av Agrikultur og Bar Agrikultur - med en stjerne og Bib Gourmand i Guide Michelin.
      Lennart Weibull er en av Sveriges beste matfotografer og har laget flere kokebøker i Sverige - men også internasjonalt for blant annet Martha Stewart og Bon Appétit i USA.

      Sideantall: 173
      Utgivelsesår: 2025
      Format: Innbundet
      Språk: Svensk
      ISBN: 9789127190139
  • Spesifikasjoner
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no