Velkommen til en kveld med dumplings, tilbehør og østasiatiske smaker og teknikker! Kurset holdes av Karin Lei, en anerkjent kokebokforfatter og matprofil som deler sin matglede og sine oppskrifter på bloggen Chopstick Stories. I tillegg til bloggen er hun kjent fra Instagram og inspirerer et stort antall følgere over hele Sverige. Karin lager all slags asiatisk mat, men fokuserer ofte på det taiwanske kjøkkenet, der hun har sine røtter. Denne kvelden skal det handle om kinesiske dumplings, som også ligger så nært for hånden at hun i 2022 ga ut boken Dumplings and other Dim Sum.
I løpet av kvelden skal vi lage mat under Karins trygge veiledning, og på menyen står dampede dumplings av svinekjøtt og reker med ramsløk, dippesaus og kokosregnfrakkeagurk (kinesisk agurksalat). I tillegg blir det sikkert mange tips om hvordan man lykkes med kinesisk mat.
Kvelden avrundes med et felles måltid av det vi har tilberedt sammen og et glass bobler eller te.
Hvis du ikke kan delta på kurset, må du melde avbud senest en uke før kurset. Deretter kan ikke billettene kjøpes tilbake. Deltakelse på kurset kan imidlertid overdras til en annen person.
Få mer informasjon om Karin Lei på chopstickstories.se eller karinlei på Instagram
Maten vi lager vil inneholde kjøtt, fisk, hvetemel og andre ingredienser. Det er dessverre ikke mulig å skreddersy menyen.
Foto: © Campher, bok Dumplings & other dim sum