Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Asado - argentinsk grillning av Florencia Abella

236 kr
1355-27589
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 1 stk.
  • Butikk Stockholm 1 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • I Argentina er asado ikke bare en form for grillmat. Det er en nasjonalrett, et ritual og en livsstil. Og kanskje viktigst av alt, det er en mulighet til å samles med familie og venner og tilbringe en hel dag rundt bålet.
      Asado kan lages med nesten hvilket som helst utstyr, fra to steiner og en rist i en park til en vanlig søramerikansk grill, en parilla, i hagen din. Fordi du brenner ved til glødende kull, følger måltidet alltid rytmen til den åpne ilden. Mens bålet er tent, døyves det verste søtsuget med una picada, en liten snack. Det kan være ost og kjøttpålegg, escabeche, syltede grønnsaker og et par empanadas.
      Når bålet er i gang, begynner man å tilberede det som går raskest og trenger mest varme: chorizo, blodpudding, kalvebrisler og grønnsaker. Når flammene har dabbet av og glørne er på sitt varmeste, er det tid for det berømte kjøttet som tira de asado, ribbe, eller vacío, flankstek, mens de falmende glørne egner seg best til ingredienser som trenger å steke litt lenger og ved lav varme. Det grillede kjøttet spises med chimichurri, salat, brød og diverse tilbehør, som også tilberedes over åpen ild. De drikker øl og rødvin og gir seg ikke før den siste glørne har sluknet.

      Sideantall: 184
      Utgivelsesår: 2022
      Format: Innbundet
      Språk: Svensk
      ISBN: 9789127178724
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: 9789127178724 EAN: 9789127178724
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no