Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Svensk sprit: Groggar, bål & cocktails - Emil Åreng

244 kr
1355-32745
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 8 stk.
  • Butikk Stockholm 8 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • "Sverige har klart å bli et brennevinsland å regne med, og både store og små svenske destillerier er nå i det internasjonale rampelyset. I denne boken legger Emil Åreng, en av landets beste bartendere, ut på en reise gjennom landet for å mikse klassiske cocktails, stive groggs og helt nye drinker med kun svensk brennevin og ingredienser.
      ""De siste 15 årene har vi bartendere i Sverige laget klassiske cocktails fra bunnen av, samtidig som vi har reist verden rundt for å finne nytt brennevin, nye teknikker og annerledes ingredienser for å gi gjestene nye opplevelser - men har vi egentlig gitt Sverige en sjanse?"" spør Emil, som driver Facit bar i Umeå og utelukkende jobber i Sverige.
      Følg med oss til de beste svenske destilleriene og fordyp deg i nye måter å mikse cocktails på med stikkord som crisp & messy, sur & frisk, søt, punch og drinker med lite alkohol. Lær deg de riktige grepene og teknikkene du ikke kan leve uten, og få tips om smarte snarveier - slik at du kan mikse gode drinker hjemme uten å måtte kjøpe en hel bar.
      Emil Åreng er en prisbelønt bartender med 20 års erfaring. Han er drinkeredaktør på Café, har startet den legendariske baren Open/Closed, vært kreativ leder for Cadier Bar på Grand Hotel i Stockholm og har senest grunnlagt Facit Bar i Umeå.

      Sideantall: 144
      Utgivelsesår: 2025
      Format: Innbundet
      Språk: Svensk
      ISBN: 9789127186880"
  • Spesifikasjoner
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no